21.7.17.

Boračko jezero - Prirodni biser


Tri kamena od sunca u neistraženom delu svemira na jednoj tački na kamičku, nalazi se jedna "mala zemlja" u kojoj žive "mali ljudi", ali dobroćudni. Jedini problem koji imaju je nesporazumevanje. Naime, oni govore tri jezika, a sporazumevaju se osmehom, a osmeh je jedini jezik kojeg ceo svet razume. Ta mala brdovita državica kada bi se ispeglala bila bi državetina, obiluje prelepim planinama, bistrim rekama i prelepim jezerima.

Nadomak Konjica u Hercegovini kako u tome kraju nazivaju ovu "malu državu", ušuškalo se jedno jezerce koje pleni svojom lepotom na prvi pogled. Dok se spuštate vijugavim šumskim putom ka podnožju strmih litica planine Prenj, očiju poprimaju zelenu boju, pa ukoliko želite biti zelenooki na vašim selfiima obavezno posetite Boračko jezero.



Ako vam nije primarni cilj samo selfi, ako volite da pecate ili da kampujete, vozite se jezerom pedalinama ili pak plivate ili ste adrenalinski ovisnici koji vole biciklom zujati po prelepim šumskim stazama u blizini jezera onda ste zasigurno na pravom mestu…

Ljubitelji ribolova su u svom ambijentu......
na jednom mestu spojilo se nespojivo, tu su šarani i pastrmlke u istoj kući, lov na varalicu ili dubinski na šarana, šta vam je volja.


Auto - kamp u blizini apsoluto ima sve moguće uslove, od struje, vode, mesta za roštilj i predivnih drvenih terasica na kojima možete pecati po celu noć.

Ako ste konfornisti, volite velike debele udobne dušeke, toplu vodu ispod tuša i niste spretni u lovu pastrmke, a ipak volite da njome omastite brke onda samo potražite apartman Boracko jezero i sve to će te dobiti na jednom mestu.


Ranije sam već pisao o ugostiteljstvu i šta je ono što pojedine ugostitelje izdvaja od ostalih. Oni nisu konobari i kuhari, sobarice i posluga oni su domaćini


Zapamtite niste došli u ugostiteljski objekat, došli ste u domaćinsku kuću,

gde se stvarno osećate kao kod kuće, a tretirani ste ne kao gost već kao prijatelj. 

posetite galeriju fotografija sa Boračkog jezera:




Нема коментара:

Постави коментар

Aplikacija za merenje gluposti

Najnovija aplikacija za merenje kvaliteta vazduha ustvari je aplikacija za merenje gluposti! Ako premašuje level 100 znači da onaj kome se...